"Torpvandring" i Speismarktraktene

Så er tiden inne for å ta en ny tur. Denne gangen drar vi på "torpvandring" i Speismarktraktene 24. august. Der er det tufter etter mange finnetorp.  De som bodde der hadde sterk tilknytning til Eidskog.
Finn Fjeldbu har god kunnskap om disse finnetorpene og er med og informerer .
Vi møtes ved Lierkrysset kl. 11.00, så går ferden videre oppover mot skogen.
Ta med mat og drikke etter eget behov.
Påmelding kan skje til Nils Arne Bakken, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 20.aug.-19.

Eidskogingen trenger skribenter!

For at medlemsbladet vårt, Eidskogingen, skal være interessant å lese, trenger vi både nye og gamle skribenter. Skriv om hvordan dere fant den ”ukjente faren” eller den ”bortkomne sønnen”. Har dere for eksempel tips om uvanlige eller lite brukte kilder?
Gjorde husmannssønnen eller -dattera en uvanlig karriere til å komme fra beskjedne kår?
Hva var det som gjorde at du begynte med slektsforsking? Har du et interessant slektshistorisk tema du gjerne vil si litt om?
Temaene dere kan skrive om er mange, langt flere enn vi har listet opp her. Ingen artikkel er for kort.
Send artikkelen til redaktør Bjørn Olav Amundsen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mandagsmøte 2. september 2019

Neste arbeidsmøte er mandag 2. september 2019. Møtestart er kl 18:00, og vi holder på til kl 21:00.  Vi jobber med våre egne slekter. Ta gjerne med egen pc. Vi har trådløst nettverk. Trenger du hjelp med en slektsforskingsnøtt, vil det alltid være folk fra styret tilstede som kan hjelpe deg. Vi holder til i Eldres Hus i Haugårdsveg 3 på øvre Skotterud.