Medlemskap

Hva innebærer det å være medlem i Eidskog Slektshistorielag?
Først og fremst innebærer det vel at du kommer inn i et slektsforskermiljø med mange erfarne og dyktige medlemmer som kan hjelpe deg. Mange av medlemmene har også et stort nettverk rundt om i landet slik at “slektsforskings nøtter” kan løses. Fast møtedag er den første mandagen i hver måned. Vi driver nå og flytter til Lokalene på Magnor der "Godt Skodd" holdt til. Vårt nye tilholdssted ligger like ved Magnor Torg.

Andre medlemsfordeler:

1) Søk i gravstøttene for kirkene i Eidskog. Vi har laget en DVD med gravstøttene ved Eidskog kirke. Kirkegården på Vestmarka er ferdig fotografert, og selve innleggingen er også ferdig. Fotograferingen av gravene på Magnor er også ferdig. Dette gir medlemmene tilgang til dødsdatoer for personer som f.eks. ikke er ført opp som døde i bygdeboka. Den eldste bygdeboka er fra 1982, og den mangler mange dødsdatoer fra 1960 og oppover. Det er også personer som er uteglemt i bygdeboka. Den nyeste bygdeboka er fra 1996.

2) Tilgang til den store databasen med over 78000 registrerte personer, og alle opplysningene om dem. Basen befinner seg i vårt lokale på  Magnor Torg. Mot en tilleggsavgift (tillegg til kontingenten) på kr 250,- pr. år kan du også sitte hjemme og forske fra pc-en. Passordet blir endret hvert år og gjelder fra 1.april til 31. mars året etter.

3) Alle fødsels-, vielse-, og dødsannonser som omhandler Eidskoginger i avisen Glåmdalen fra desember 2004 og framover blir nå lagt inn i en søkbar base. En del fra 1993 og oppover til 2004 er også med i basen.

4) Du får medlemsbladet vårt Eidskogingen, som kommer med 2 - 4 elektroniske nummer i året, som pdf-fil.

5) Fritt benytte vårt møtelokale og alt materiale vi har der. Vi har projektor, fiber internettforbindelse. For tiden har vi ikke stasjonær PC, da den er utdatert. Jobber med å anskaffe nytt PC.

6) Medlemsrabatter på utvalgte salgsartikler.

Kontingenten for år 2023 er kr 300,-. Beløpet kan settes inn på vår konto 1822.20.10655 i SpareBank 1 Østlandet. Husk å oppgi navn hvis kontoen du overfører fra ikke står i ditt navn.

Bor du i et annet land en Norge, kan kontingenten betales til BIC SHEDNO22, IBAN NO5118222010655.

Send gjerne en e-post til leder Bjørg Halle Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. når du har overført kontingenten.