Medlemstur våren 2017.

Vårens medlemstur går til Migrasjonsmuseet (tidl. Norsk Utvandrermuseum) på Stange lørdag 17.juni 2017.

Dagens program:
Avreise: Eidskog rådhus kl. 10.00.
Vi kjører egne biler og prøver å samkjøre hvis det er ønskelig.  Bensinspleis.
Hver enkelt tar med mat og drikke og vi satser på å ta en kaffepauseved rasteplassen ved Sætersjøen i Nord-Odal.
På Migrasjonsmuseet får vi omvisning. Eidskog slektshistorielag betaler inngangsbillettene.
På hjemveien kjører vi via Elverum og stopper da ved Myklegard veikro mellom Hamar og Elverum. Der er det mulighet for å kjøpe seg middag for de som ønsker
det.

Påmelding innen 2.juni til:

           Nils Arne Bakken,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,  tlf. 90970048

           Berit Irene Fjeld, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eidskogingen trenger skribenter!

For at medlemsbladet vårt, Eidskogingen, skal være interessant å lese, trenger vi både nye og gamle skribenter. Skriv om hvordan dere fant den ”ukjente faren” eller den ”bortkomne sønnen”. Har dere for eksempel tips om uvanlige eller lite brukte kilder?
Gjorde husmannssønnen eller -dattera en uvanlig karriere til å komme fra beskjedne kår?
Hva var det som gjorde at du begynte med slektsforsking? Har du et interessant slektshistorisk tema du gjerne vil si litt om?
Temaene dere kan skrive om er mange, langt flere enn vi har listet opp her. Ingen artikkel er for kort.
Send artikkelen til redaktør Bjørn Olav Amundsen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mandagsmøte 5. juni 2017

Neste arbeidsmøte mandag 5. juni 2017. Møtestart er kl 18:00, og vi holder på til kl 21:00.  Vi jobber med våre egne slekter. Ta gjerne med egen pc. Vi har trådløst nettverk. Trenger du hjelp med en slektsforskingsnøtt, vil det alltid være folk fra styret tilstede som kan hjelpe deg. Husk at vi fra 1. august 2014 holder til i Eldres Hus i Haugårdsveg 3 på øvre Skotterud.